Spinnen ketting

Spinnen ketting

Als jij op zoek bent naar iets extra's voor jouw Halloween outfit om het compleet te maken, dan kun jij de mooie Spinnen ketting ook wel ketting Black widow gen... Lees meer

19793054
Neem contact op voor de levertijd
€7,95 € 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als jij op zoek bent naar iets extra's voor jouw Halloween outfit om het compleet te maken, dan kun jij de mooie Spinnen ketting ook wel ketting Black widow genoemd als accessoire gebruiken. Voor een simpele maar naar het thema gerelateerde accessoire kun jij Spinnen ketting gemakkelijk combineren met jouw outfit en andere accessoires. Jij bent klaar voor het Halloween feest of een thema feest met de mooie Spinnen ketting om jouw nek. Iedereen zal op de details letten want jij bent oogverblinded en toch griezelig!

Productspecificaties Spinnen ketting
  • Kleur: zilveren ketting met een zwarte spin
  • Materiaal: metaal

Halloween accessoires kopen

Om jouw gehele look compleet te maken voor Halloween of een themafeest inclusief de Spinnen ketting heeft PartyCorner nog genoeg andere accessoires die jij kunt gebruiken zoals de Tiara spinnenkroon of de Spinnen nagelset.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.