Speer Romeinse soldaat

Speer Romeinse soldaat

Geïnspireerd door de pilum geschiedenis van de  Romeinse tijd. hebben wij de speer Romeinse soldaat als het belangrijkste wapen van de Romeinen na laten maken. ... Lees meer

36332543
Neem contact op voor de levertijd
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Geïnspireerd door de pilum geschiedenis van de  Romeinse tijd. hebben wij de speer Romeinse soldaat als het belangrijkste wapen van de Romeinen na laten maken. Dit wapen hoorde ook meteen bij de beste eenheden van Romeinen Spartanen en de Hoplieten. De speer ook wel lans genoemd was zeer effectief tegen grond soldaten zoals de cavalerie, de soldaten konden met speren gemakkelijk de ruiters verwonden die op paarden zaten. Koop deze Demontabel speer uit 4 delen  en bekijk onder de categorie wapens voor een andere wapens.

Productspecificaties: Speer Romeinse soldaat

  • Kleur: zilver kleurig
  • Materiaal: kunststof
  • Lengte; 150 cm
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 9+ jaar en ouder

Demontabel Speer Romeinse soldaat uit 4 delen

Onze speer is een replica in het plastic nagemaakt en niet van echt te onderscheidde speer uit de bewapening van de Romeinse legionair. De Demontabel speer Romeinse soldaat uit 4 delen die je tot 1 speer kan vervaardigen het door schroefdraad in en uit elkaar draaien en na gebruik weer handig opbergen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.