Speelgoed stethoscoop

Speelgoed stethoscoop

Speelgoed stethoscoop voor volwassene van rood witte plastic is bijna niet van een echte stethoscoop te onderscheiden. Als je goed luistert kun je horen of het ... Lees meer

44462372
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Speelgoed stethoscoop voor volwassene van rood witte plastic is bijna niet van een echte stethoscoop te onderscheiden. Als je goed luistert kun je horen of het hart in brand staat wanneer jij de patiënt aan het onderzoeken bent met deze Speelgoed stethoscoop. Deze van Plastic gemaakte kinder stethoscoop hoort bij elk verpleegster outfit voor volwassene en kinderen

Carnaval stethoscoop

Carnaval stethoscoop als medische toebehoren mogen niet ontbreken bij een nep verpleegster of nep dokteroutfit. De nep stethoscoop voldoet prima voor een spannend onderzoek. Tijdens het carnaval en je themafeest is deze stethoscoop van onschatbare waarde. Speelgoed stethoscoop is een stethoscoop voor kinderen die hun pop of beer willen onderzoeken. Dit is geen medisch instrument. 

Nep stethoscoop

Deze nep stethoscoop is een dokters en zuster instrument om jouw carnavals verpleegster kleding helemaal compleet te maken. Bij gerelateerde artikelen vind je nog heel veel meer nep medische instrumenten voor carnaval of je themafeest. Ook verpleegstersjurkjes en dokter outfits kunnen niet zonder deze nep stethoscoop. Bestel deze produkten veilig en snel via PartyCorner.nl of kom gezellig naar onze winkel aan de Westzijde te Zaandam De koffie staat klaar.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
  • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
  • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
  • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
  • U kunt langs komen zonder afspraak.
  • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
  • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
  • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
  • Diverse betaal mogelijkheden.
  • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.