Spaanse babykleding meisjes

Spaanse babykleding meisjes

Spaanse babykleding meisjes is een baby kostuum in authentieke Madrileense klederdracht in 3 maten. Het Spaanse kleding baby jurkje bestaat uit een witte juk me... Lees meer

65734988
€14,95 € 10,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Spaanse babykleding meisjes is een baby kostuum in authentieke Madrileense klederdracht in 3 maten. Het Spaanse kleding baby jurkje bestaat uit een witte juk met blauwe stippen en wordt versierd met wit borduurwerk. Het kostuum sluit met klittenband aan de achterzijde, zodat deze gemakkelijk is aan en uit te trekken is. Een kleine sjaal wordt ook meegeleverd voor een meer authentieke Spaanse uitstraling.

Kenmerken van Spaanse babykleding meisjes jurkjes

Het Spaanse kleding baby jurkje is in eerste plaats comfortabel dat is heel belangrijk voor een baby want als iets niet lekker zit worden ze er niet vrolijk van. Het Spaanse babykleding meisjes dien je gemakkelijk te kunnen openen en sluiten, ideaal om gemakkelijk de luier te verwisselen. 

Productspecificatie: Spaanse babykleding meisjes

  • Materiaal: Stof met lycra en vilt
  • Samenstelling: 100% polyester
  • Maat 0-6 maanden
  • Maat 6 -12 maanden
  • Maat 12-24 maande
  • Onderhoud: Handwas

Matentabel Spaanse babykleding meisjes

Spaanse babykleding meisjes heeft de volgende maat voering: 0 t/m 6 maanden is gelijk aan baby maat 50, 56 en 62 en valt ongeveer als een grote maat 50 en kleine maat 62. Maat 6 t/m 12 is gelijk aan baby maat 68 en 74 valt ongeveer als een grote 68 en kleine 74. Maat 12 t/m 24 is gelijk aan baby maat 80 en 86 valt ongeveer als een grote 80 en kleine 86. Voor een baby kan je beter een maatje te groot kopen als een maatje te klein.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.