Sombrero voor dames

Sombrero voor dames

Sombrero voor dames Sombrero Alejandra is een Mexicaanse hoed in een prachtige bruin kleur met vele applicaties, wat de hoed zo vrouwelijk maakt. Deze Sombrero ... Lees meer

68202164
Neem contact op voor de levertijd
€25,17 € 16,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Sombrero voor dames Sombrero Alejandra is een Mexicaanse hoed in een prachtige bruin kleur met vele applicaties, wat de hoed zo vrouwelijk maakt. Deze Sombrero voor dames heeft 58 cm afmeting en is gemaakt van vilt. Deze Mexicaanse sombrero is alleen bestelbaar in de maat one size en past iedereen.

Productspecificatie Sombrero voor dames

  • Materiaal: vilt
  • Samenstelling: 100% polyester
  • Maat:one size
  • Afmeting: 58cm

Sombrero Alejandra is een Sombrero voor dames

Deze Sombrero voor dames is leuk om mee te nemen op vakantie naar zonnige landen, zodat je altijd met je hoofd in de schaduw zit. Ook kun je deze Mexicaanse hoed gebruiken voor diverse thema feesten. Waaronder Mexicaanse thema feesten of Carnaval. Het komt er op neer dat je deze Sombrero voor dames voor verschillende doeleinde kunt gebruiken. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.