Sneeuwvlokken tiara

Sneeuwvlokken tiara

Sneeuwvlokken tiara kopen als haar accessoires voor het meezing festijn van René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom?. Wij hebben verschillende soorten... Lees meer

32648696
€4,95 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Sneeuwvlokken tiara kopen als haar accessoires voor het meezing festijn van René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom?. Wij hebben verschillende soorten diadeems, tiara's en haarclips voor jong en oud. Kijk bij PartyCorner .nl Onze Christmas Sneeuwvlokken tiara is een ideale accessoire voor je Toppers kleding. De verborgen haarkammen aan beide zijde houden de Sneeuwvlokken tiara op zijn plaats tijdens de reis in je cabrio naar Ahoy.

Sneeuwvlokken tiara kopen

Sneeuwvlokken tiara kopen en dan gebruiken voor CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR.een opvallende haar accessoire voor de Toppers hun 12,5 jarig jubileum. Aan de tiara zitten 2 sneeuwvlokken die omhoog staan als kerst decoratie wat jouw Toppers outfit compleet maakt.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.