Hoed met sluier vrijgezellenfeest

Hoed met sluier vrijgezellenfeest

Door de hulp van de Sluier Vrijgezellenfeest kom je helemaal in de zweer van een vrijgezellenfeest. Deze hoed met sluier is leuk om op te zetten tijdens een vri... Lees meer

72491681
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,50 € 7,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Door de hulp van de Sluier Vrijgezellenfeest kom je helemaal in de zweer van een vrijgezellenfeest. Deze hoed met sluier is leuk om op te zetten tijdens een vrijgezellenfeest. De Sluier Vrijgezellenfeest is one size, heeft een roze zachte band om de hoed heen, een grote bloem op de bovenkant waar een sluier aan zit en bestaat uit kunststof.

Sluier Vrijgezellenfeest Productspecificatie

  • Kleur: roze met wit
  • Maat: one size fits all
  • Materiaal: kunststof
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Bestaat uit: Hoed met sluier 

Sluier Vrijgezellenfeest heb je een leuke avond

Met Sluier Vrijgezellenfeest heb je een leuke avond. De Hoed met sluier vrijgezellenfeest is makkelijk mee te nemen want hij is niet zwaar in gewicht waardoor je het ook amper voelt op je hoofd. Door dat de hoed one size is hoef je niet te twijfelen over de maat dus je kan hem ook makkelijk bij ons online bestellen. Twijfel je nog? Kom dan naar onze winkel in Zaandam om de Sluier Vrijgezellenfeest te bekijken en te passen. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.