Slinger zombie

Slinger zombie

Bij een Halloween feest kunnen de zombie slingers absoluut niet ontbreken. De vlaggelijn slinger zombie heeft een afmeting 6 meter met banners van 36 x 35 cm du... Lees meer

7229734
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bij een Halloween feest kunnen de zombie slingers absoluut niet ontbreken. De vlaggelijn slinger zombie heeft een afmeting 6 meter met banners van 36 x 35 cm dus extra groot en is dubbelzijdig bedrukt.

Productspecificaties
  • Lengte: 400 cm
  • Afmeting punt vlaggen: 36x35 cm
  • Aantal: baners op 4 meter
  • Kleur: zombie design
  • Dubbelzijdig bedrukt
  • Materiaal: Cardborard

Zombie slingers

De zombie design heeft duidelijke bedrukkingen met het geesten thema. Natuurlijk heeft Partycorner nog veel meer decoratie, zombie slingers en zombie kleding en horror accessoires   voor een perfect zombie feest.

De zombie slinger is van cardborard gemaakt. Dit maakt de slinger ook geschikt voor buiten. Zo kun je de tuin of balkon mooi versieren om aan te kondigen dat jij de jarige bent. Daarom hebben wij voor jouw ook een specialle prijs  gemaakt bij de aankoop van 3 slingers vlaggenlijn Zombie.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.