Slinger Waaier

Slinger Waaier

Met de feestslingers van Partycorner maak je iedereen gereed om heerlijk te feesten. Onze slingers zijn echte sfeermakers, zo bouw je een onvergetelijk feest. S... Lees meer

6610672
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,50 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met de feestslingers van Partycorner maak je iedereen gereed om heerlijk te feesten. Onze slingers zijn echte sfeermakers, zo bouw je een onvergetelijk feest.

Slinger waaier is een super vrolijke en unieke verjaardagsslinger. de naam zegt het al als je deze ophangt zijn het net allemaal waaiers aan elkaar. Deze Slinger waaier kan gebruikt worden op Chinese feestjes en alle andere feest gelegenheden.

Productspecificatie

  • Lengte: 600 cm
  • Materiaal: papier
  • NIET brandvertragend

Feestslingers van stevig papier

De feestslingers die Partycorner in haar assortiment heeft zijn gemaakt van verschillende materialen. Slinger waaier en al onze anderen slingers in deze categorie, zijn gemaakt van papier en hebben een lengte van 6 meter lang.

Deze slinger waaier is een feestslinger die niet brandvertragend is, maar door deze te impregneren maak je er een totale brandveilige versiering van.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.