Slinger Vlinder

Slinger Vlinder

Vlinders slingers doen het altijd goed tijdens verschillende verjaardagen of andere leuke feestjes. Koop eens verschillende feestslingers door elkaar dat geeft ... Lees meer

623330
Neem contact op voor de levertijd
€2,64 € 1,71 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Vlinders slingers doen het altijd goed tijdens verschillende verjaardagen of andere leuke feestjes. Koop eens verschillende feestslingers door elkaar dat geeft een vrolijk effect. Slinger vlinder is een leuke verjaardagsslinger en heeft een lengte van 4 meter. Deze verjaardagsslinger is bedrukt met leuke vlinders in de vrolijkste kleuren. Wil jij de langere Slinger vlinder kopen door ze aan elkaar te bevestigen. Hierdoor maak je de versiering op elke lengte.

Productspecificatie

  • Gekleurde slinger
  • 400 centimeter
  • Niet brandvertragend
  • Materiaal: papier

Langere lengten slingers bestellen

Wil jij de langere Slinger vlinder bestellen door deze slinger vlinder aan elkaar te bevestigen maak je de versiering op elke lengte. Feestslingers kopen doe je online bij Partycorner. Wij hebben de gehele collectie aan versieringen verfrist op pagina zie verschillende Gekleurde slingers die je kunt kopen. Wij kunnen je helpen als je een feestje tot een groot succes wil maken! Wij leveren jou de beste versieringen en verjaardagsslingers voor de beste kwaliteit en prijs.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.