Slinger rode Hartjes

Slinger rode Hartjes

Voor het vieren van een huwelijk is deze Hartjes slinger in de kleur rood natuurlijk ideaal. Door de uiteinden van deze rode Hartjes slinger aan elkaar te knope... Lees meer

6611373
€2,75 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor het vieren van een huwelijk is deze Hartjes slinger in de kleur rood natuurlijk ideaal. Door de uiteinden van deze rode Hartjes slinger aan elkaar te knopen, kun je de slinger zo lang maken als je zelf wil.

Ook kun je je geliefde verrassen door de Harten slinger op te hangen tijdens Valentijnsdag. De rode kleur van de Hartjes slinger wordt misschien wel de trouwslingers voor de toekomst.

Productspecificatie

  • Lengte: 400 cm
  • Materiaal: Papier
  • Kleur: Rood
  • Niet brandvertragend

Bruiloft- of valentijnsslinger

Deze Hartenslinger is gemaakt van papier, en blijft gemakkelijk hangen. Deze rode Hartenslinger heeft een lengte van 4 meter. Wanneer je deze romantische rode Hartenslinger koopt, kan je geliefde er niet meer omheen.

Bestel al je aanverwante producten verder in onze webshop, of kom eens langs in onze prachtige winkel om deze Hartjes slinger te kopen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.