Crêpe papieren slinger joy

Crêpe papieren slinger joy

Deze crêpe papieren slingers joy heeft een lengte van 6 meter is niet niet-brandvertragend. Door de slinger aan elkaar te bevestigen kun je zelf bepalen hoe lan... Lees meer

623324
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,40 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze crêpe papieren slingers joy heeft een lengte van 6 meter is niet niet-brandvertragend. Door de slinger aan elkaar te bevestigen kun je zelf bepalen hoe lang je de slinger wil hebben.
 
Slinger joy is een pracht versiersel om overal op te hangen. Slinger joy is een echte harmonica verjaardagsslinger, perfect voor jouw aankleding van het feest of kinderverjaardag.
 
Ben je opzoek naar de leukste, vrolijkste en voordeligste slingers? Dan ben je bij PartyCorner aan het juiste adres voor zijn unieke slinger joy.
 

Slinger joy

Productspecificatie 

  • Gekleurde slinger
  • 600 centimeter
  • Niet brandvertragend
  • Materiaal: papier

crepe papieren slinger joy

Deze crêpe papier slingers is een feestslinger  is niet brandvertragend, maar door deze te impregneren maak je er een totale brandveilige verjaardagsslinger van.

Voor kant en klare brandvrije crêpe papieren slingers kijk even bij de gerelateerde slingers.

Kijk voor de leukste slingers en versieringen in onze webshop of neem een kijkje in onze 500 M2 winkel in Zaandam waar wij een aparte afdeling van slingers hebben.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.