Slinger Floral (6 m)

Slinger Floral (6 m)

Slinger floral is een unieke slinger dat eventueel ook gebruikt kan worden als verjaardagsslinger. Hij is vrolijk bedrukt met schitterende kleuren. Deze Sling... Lees meer

623319
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,43 € 3,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Slinger floral is een unieke slinger dat eventueel ook gebruikt kan worden als verjaardagsslinger. Hij is vrolijk bedrukt met schitterende kleuren. Deze Slinger floral is een feestslinger van 6 meter lang en is niet brandvertragend, maar door deze te impregneren maak je er een totale brandveilige verjaardagsslinger van.

Productspecificatie Slinger floral

  • Gekleurde slinger
  • 600 centimeter
  • Niet brandvertragend
  • Materiaal: papier

Papieren slingers van 20 meter lang?

Wil jij langere papieren slingers kopen door onze Slinger floral aan elkaar te bevestigen kan er elke gewenste lengte mee gecreëerd worden. Hierdoor maak je de Verjaardagsslingers op elke lengte. Papieren slinger hang je gemakkelijk binnen op, maar ook buiten zijn de slingers van Partycorner een groot succes. Deze papieren slingers is makkelijk her te gebruiken indien je de slinger weer goed opvouwt. Bestel de Papieren slinger en ervaar het zelf!

 
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.