Slavenketting met slot kopen

Slavenketting met slot kopen

Een leuke accessoire voor bij je boevenpakje zijn deze slavenketting met slot. Het lijkt net alsof je ontsnapt uit de boeien. De lossen stukjes hebben voldoende... Lees meer

53538485
€10,95 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een leuke accessoire voor bij je boevenpakje zijn deze slavenketting met slot. Het lijkt net alsof je ontsnapt uit de boeien. De lossen stukjes hebben voldoende bewegingsvrijheid zodat je tijdens het dragen bij je verkleedkleding er geen last van zult hebben.

Maak jouw outfit compleet met deze slavenketting met slot en combineer ze met een gevangenis outfit voor een nog leuker effect.

Productspecificatie: slavenketting met slot

  •      Materiaal: plastic
  •      Kleur: zoals op foto
  •      Aanbevolen leeftijd: 9 jaar en ouder

Combineren met de slavenketting met slot.

Partycorner heeft naast de slavenketting met slotde leukste outfits die zijn te combineren met de handboeien. Denk bijvoorbeeld aan een boevenpakje of gevangenis kleding. Zo lijkt het net alsof je net ontsnapt bent.

slavenketting met slot online kopen.


Door gezamenlijk de bijl in te kopen met internationale inkoop van bedrijven die aangesloten zijn bij De BSCI (Business Social Compliance Initiative) een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat de slavenketting met slot door kinderarbeid wordt gemaakt.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.