Slangen ketting koper kleur

Slangen ketting koper kleur

Deze Slangen ketting zal een mooie toevoeging aan je outfit zijn, de slang staat in het oude Egypte als symbool voor transformatie en wedergeboorte, Maar ook al... Lees meer

58840028
Neem contact op voor de levertijd
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Slangen ketting zal een mooie toevoeging aan je outfit zijn, de slang staat in het oude Egypte als symbool voor transformatie en wedergeboorte, Maar ook als bewaker van de onderwereld en de giftigheid maakt hem het symbool van het kwaad. Deze Slangen ketting heeft een koper kleur en is gemaakt van metaal, de ketting is ongeveer 50 cm lang. Combineer ook kleding en accessoires met deze symbolische Slangen ketting en maak jouw outfit compleet.


Productspecificaties Slangen ketting:

  • Materiaal: Metaal
  • ​Kleur: Koper kleur (zie afbeelding)
  • ​Lengte: 50 cm

Slangen ketting koper kleur Kopen

Bij Partycorner vind je mooie accessoires zoals deze Slangen ketting​, maar ook vele kleding en kostuums voor verschillende thema's en feesten. Zoals Halloween, Kerst, Carnaval, en andere gelegenheden waarbij je jezelf kan verkleden zoals een cosplay. Stel je ultieme outfit samen met behulp van ons uitgebreide assortiment. Bestel de Slangen ketting online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.