Skelet 92x25cm.

Skelet 92x25cm.

Dit Skelet Kopen,Halloween Decoratie skelet is een ophangbaren Halloween skelet wat een licht gewicht skelet is wat eenvoudig  is om op tehangen en ideaal om jo... Lees meer

623204
Neem contact op voor de levertijd
€24,98 € 16,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Skelet Kopen,Halloween Decoratie skelet is een ophangbaren Halloween skelet wat een licht gewicht skelet is wat eenvoudig  is om op tehangen en ideaal om jouw huis tot een spookhuis te verbouwen.

Productspecificatie:

    Decoratie Gezichtsloze geest heeft een lengte van 92cm x 25cm
    Matriaal:  98% polyethylene 2% polyester
    Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder.
    Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Heb je Halloween of Piraten feestartikelen en piratenfeestkleding nodig voor een Piraten themafeest of een Griezelfeest? Wij hebben alles om het tot een geslaagd piratenfeest of griezelfeest te maken. Vier een echt piratenfeestje of halloweenfeestje met slingers, ballonnen en een piratenpak of griezelmasker, ook de Skelet van beina 1 meter.

Accessoires of aanverwante producten voor Skelet kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.