Skelet make up set

Skelet make up set

Een volledige skelet make up set nu verkrijgbaar bij PartyCorner. Deze set is de perfecte aanvulling op een skelet kostuum. Het bestaat uit witte en zwarte ... Lees meer

53855801
Neem contact op voor de levertijd
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een volledige skelet make up set nu verkrijgbaar bij PartyCorner. Deze set is de perfecte aanvulling op een skelet kostuum. Het bestaat uit witte en zwarte schmink op water bassis. Met deze schmink maak je jouw kostuum volledig compleet en lijk je net een echte zombie.

De skelet make up set komt ook met alle benodigdheden om de schmink aan te brengen op het gezicht zoals sponsjes en make up potloodjes om de  lijnen te accentueren.

Productspecificatie: skelet make up set

  •     1 x make-up stick (zwart)
  •     1 x jar 8g (2 x wit 1 x zwart 1 x grijs)
  •     1 x sponge
  •     1 x brush

Verschillende Schmink sets kopen gaat zoals de skelet make up set

Wil jij voor Halloween eens helemaal in het thema van top tot teen? dan kan je de schmink natuurlijk niet vergeten. Dit maak jouw outfit compleet en geeft een veel echter effect dan als je alleen een kostuum aan hebt. Als je Schmink sets kopen zoals de skelet make up set  kunt u ook online de kostuums vinden om te combineren maar u kunt ook een kijkje komen nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.