Sjerp verjaardag

Sjerp verjaardag

Een sjerp verjaardag dragen, in het Engels een sjerp happy birthday, hiermee laat je zien dat je een feestje hebt en dat jij het feestvarken bent. Deze verjaard... Lees meer

44806427
€6,75 € 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een sjerp verjaardag dragen, in het Engels een sjerp happy birthday, hiermee laat je zien dat je een feestje hebt en dat jij het feestvarken bent. Deze verjaardagssjerp in de kleur rood met goud kleurige sterren is een echte verjaardagssjerp. Wil jij al tijden een sjerp bestellen grijp nu je kans met deze sjerp verjaardag kado online te kopen. Onze sjerp verjaardag kun je zelf inkorten naar de gewenste lengte waardoor deze verjaardagsjerp altijd past en je kunt deze sjerp verjaardag door ons laten bedrukken met je eigen leeftijd.

Productspecificaties:

  • Bestaat uit: sjerp
  • Gemaakt van: 100% polyester
  • Kleur: pink
  • Maat: one size

Sjerp verjaardag als happy birthday sjerp

Verjaardagssjerp met elke leeftijd bedrukt, PartyCorner komt opnieuw met een gepersonaliseerd leeftijd product, de  gepersonaliseerde leeftijd sjerp als de sjerp verjaardag die met elke gewenste leeftijd te leveren is. Deze verjaardag sjerp komt uit onze holografische decoratie serie van slingers, huldeborden, vlaggenlijnen en buttons.

Een sjerp is een brede versierde band die vaak gedragen wordt tijdens verjaardagen, bright to be feestjes en andere ceremomies. Een sjerp kan over de schouder worden gedragen of rondom de lendenen. Bij regenten en hoogwaardigheidsbekleders is het gebruikelijk dat de sjerp de kleuren heeft van het land. De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.