Strijkapplicatie Sinterklaas mijter

Strijkapplicatie Sinterklaas mijter

Strijkapplicatie Sinterklaas mijter om op jouw sinterklaas kostuum te strijken, of om er op vast te naaien zoals de tv sint,of Pietenpak. Dit borduursel is makk... Lees meer

60496988
€6,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Strijkapplicatie Sinterklaas mijter om op jouw sinterklaas kostuum te strijken, of om er op vast te naaien zoals de tv sint,of Pietenpak. Dit borduursel is makkelijk te bevestigen voor een tv look. De applicatie is circa 10 centimeter lang en 5,5 centimeter breed.

Bekijk de diversen Strijkapplicatie Sinterklaas zoals de Sinterklaas mijter applicatie of de sinterklaas staf en maak jouw feest outfits compleet.

Strijkapplicatie Sinterklaas mijter trend voor het compleet maken van outfits.

Verfraai jouw sinterklaas kostuum met de met de mooiste Strijkapplicatie Sinterklaas mijter collectie van PartyCorner Onze strijkapplicaties zullen herkend worden door de kinderen van de tv sint op piet. Bestel deze Strijkapplicatie Sinterklaas mijter om op jouw sinterklaas kostuum te strijken, of om er op vast te naaien zoals bij de tv sint,of hoofd Pietenpak. Dit borduursel is makkelijk te bevestigen voor een tv look. De applicatie is circa 10 centimeter lang en 5,5 centimeter breed.

Strijkapplicatie Sinterklaas mijter online kopen.

Deze Strijkapplicatie Sinterklaas mijter en geven uw sinterklaas kleding de finishing touch aan sjaal, mijter. Of het nu gaat om een professionele sinterklaas opdracht of het op pimpen van een oud sinterklaas kostuum  u zal versteld staan wat voor uitwerking deze emblemen geven en hoe veel leuker het kostuum wordt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.