Sinterklaas baard krulsnor kanekalon

Sinterklaas baard krulsnor kanekalon

Het sinterklaas baard krulsnor kanekalon​ ziet er realistisch uit, dit komt omdat het van het materiaal Myra Kanekalon gemaakt is. Het ziet er ui... Lees meer

57632120
€ 169,50 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het sinterklaas baard krulsnor kanekalon​ ziet er realistisch uit, dit komt omdat het van het materiaal Myra Kanekalon gemaakt is. Het ziet er uit en voelt als echt haar, het is ook een van de meest gebruikte materialen om realistisch nep haar mee te maken. Dit goed uitziende sinterklaas baard krulsnor kanekalon​ bevat een pruik, baard en een vaste snor. De snor en kruin zijn handmatig geknoopt en de baard zelf is voorzien van een kin montuur. De pruik is verstelbaar zodat je deze naar jou comfort kan aanpassen.

Met Kanekalon pruiken en baarden is het wel belangrijk om te weten dat het niet verstandig is om deze te stijlen, in warm water te wassen en niet te kammen wanneer deze nat is. Na gebruik van de pruik of baard is het verstandig om deze even te laten luchten. Let op! als je het sinterklaas baard krulsnor kanekalon wast verliest deze zijn vorm en zal opnieuw gekruld moeten worden.

Productspecificaties: Sinterklaas baard krulsnor kanekalon​

  • Materiaal: Kanekalon
  • Kleur: wit (zie afbeelding)
  • Lengte: 45cm 
  • Bevat: baard, pruik, vaste rechte snor (let op! komt niet met wenkbrauwen)
  • type: baard kinmontuur

Sinterklaas baard krulsnor kanekalon online kopen.

Word een hulp Sint met behulp van Partycorner, bij ons vind je namelijk allerlei verschillende soorten pruiken, baarden, outfits en accessoires. Bijvoorbeeld dit sinterklaas baard krulsnor kanekalon​ wat een belangrijk deel van een Sinterklaas outfit is. De kinderen kijken het veel naar het gezicht van Sinterklaas, dus de pruik, baard en snor moet er zo echt mogelijk uit zien. En dat kan met dit baardstel van Kanekalon! Combineer deze met onze andere Sinterklaas kleding en accessoires en breng de kinderen cadeaus en vreugde. Bestel het sinterklaas baard krulsnor kanekalon​​ online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.​​​​​​​

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.