Populair Sinterklaas kostuum

Populair Sinterklaas kostuum

Ons Populair Sinterklaas kostuum is een simpele, maar toch mooie fluwelen uitvoering voor de prijs. het vijfdelige kostuum bestaat uit een habijt... Lees meer

1383301
€195,25 € 170,75 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ons Populair Sinterklaas kostuum is een simpele, maar toch mooie fluwelen uitvoering voor de prijs. het vijfdelige kostuum bestaat uit een habijt met kanten rand aan armen en onderste rand, mantel, stola, koord en mijter. Voor een complete Sinterklaas uitstraling.

Productspecificatie: Populair sinterklaas kostuum

  • Kleuren verkrijgbaar: Rood / wijnrood
  • Kostuum: Vijfdelig
  • Thema: Sinterklaas
  • Opties: Koop / huren

Populair Sinterklaas kostuum online kopen.

Voor het passen van het Populair sinterklaas kostuum kunt u gerust bellen voor een afspraak dit kan overdag maar er moet natuurlijk voor gezorgd worden dat dit niet door kinderen gezien word.

​​​​​​​Ook is het Populair Sinterklaas kostuum te huren. Voor afspraken en prijzen voor het huren van een kostuum kunt u bellen met onze klantenservice. Of voor meer informatie over Sinterklaas outfits kunt u ook gerust onze winkel in zaandam bezoeken voor eventuele vragen.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.