Sexy ninja pak

Sexy ninja pak

Sexy Ninja pak van 's werelds oudste cultuur. Dit sexy Ninja pak als traditionele Chinese kostuum voorzien van alle componenten van sexy ninja kleding. Een prac... Lees meer

15975608
€20,50 € 18,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Sexy Ninja pak van 's werelds oudste cultuur. Dit sexy Ninja pak als traditionele Chinese kostuum voorzien van alle componenten van sexy ninja kleding. Een prachtig Sexy ninja pak als een jumpsuit met capuchon en masker compleet met handschoenen en prachtige rode sjaals. Alleen een samurai zwaard ontbrekt maar deze is apart te bestellen.

Productspecificatie Sexy ninja pak:

  • Maat: 36/38 en 38/40
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: rood/zwart
  • Zwaard apart te bestellen

Sexy ninja pak kopen

Organiseer jij een vrijgezellenfeest of ga jij naar een ander geweldig verkleedfeest? Ons Sexy ninja pak koop je zowel online als in onze winkel in Zaandam. Ons assortiment is bijzonder groot en vooral gevarieerd doordat wij onze kostuums internationaal inkopen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een te gek feestje!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.