Set Gebroken handboeien kopen

Set Gebroken handboeien kopen

Een leuke accessoire voor bij je boevenpakje zijn deze set gebroken handboeien. Het lijkt net alsof je ontsnapt uit de Handboeien. De lossen stukjes hebben vold... Lees meer

53538206
€9,95 € 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een leuke accessoire voor bij je boevenpakje zijn deze set gebroken handboeien. Het lijkt net alsof je ontsnapt uit de Handboeien. De lossen stukjes hebben voldoende bewegingsvrijheid zodat je tijdens het dragen bij je verkleedkleding er geen last van zult hebben.

Maak jouw outfit compleet met deze set gebroken handboeienen combineer ze met een gevangenis outfit voor een nog leuker effect.

Productspecificatie: Set Gebroken handboeien

  •      Materiaal: plastic
  •      Kleur: zoals op foto
  •      Aanbevolen leeftijd: 9 jaar en ouder

Combineren met de set gebroken handboeien.

Partycorner heeft naast de set gebroken handboeiende leukste outfits die zijn te combineren met de handboeien. Denk bijvoorbeeld aan een boevenpakje of gevangenis kleding. Zo lijkt het net alsof je net ontsnapt bent uit de gevangenis.

Set Gebroken handboeien online kopen.

Door gezamenlijk de bijl in te kopen met internationale inkoop van bedrijven die aangesloten zijn bij De BSCI (Business Social Compliance Initiative) een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat de Set Gebroken handboeien door kinderarbeid wordt gemaakt.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.