Servetten Sweet 16

Servetten Sweet 16

Leuke bijpassende Servetten Sweet 16 in de kleur roze. De papieren servetten zijn bedrukt met het sweet sixteen logo en zijn leuk te combineren met een tafellak... Lees meer

6380418
€2,50 € 1,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Leuke bijpassende Servetten Sweet 16 in de kleur roze. De papieren servetten zijn bedrukt met het sweet sixteen logo en zijn leuk te combineren met een tafellaken of gekleurd damast tafelkleed.
Tevens passen de roze servetten perfect bij de Sweet 16 bordjes en bekers die wij ook verkopen om het Super Sweet 16 servies thema compleet te maken.

Productenspecificatie: Servetten Sweet 16

  • Sweet 16 servetten
  • bestaan uit : 33 x33 cm groot
  • Aantal :12 stuks
  • kleur : roze gedecoreerd
  • 3 laags damast papier

Roze Servetten Sweet 16

Als je een geweldig feestje wilt bouwen moet je natuurlijk ook de juiste Sweet 16 decoraties en artikelen hebben. Behalve de roze Servetten Sweet 16 hebben wij nog veel en veel meer Sweet 16 producten.

Je kunt bij ons terecht voor jurkjes, sjerpen, diademen, slingers, ballonnen en zoals hierboven aangegeven, een compleet wegwerp servies. Deze hebben wij allemaal geheel in het Super sweet 16 thema. Neem gerust een kijkje door onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam.

gekleurde papieren servetten

PartyCorner biedt een uitgebreide selectie van gekleurde papieren servetten aan. Evenals onze populaire wegwerp Servetten die speciaal zijn ontworpen om bij de thema's als sweet 16 of het 1 jaar servies toe te voegen.

Wij proberen bij elk thema of speciale gelegenheid de papieren servetten in te kopen. Hierbij gaan wij wederom voor de kwaliteit en kiezen daarom wel voor de servet bestaande uit minimaal 2 laag damast tissue papier die geweldig zijn bij de aankleding van je thema servies of als aankleding bij het uitdelen van de hapjes.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.