Rol serpentine carnaval 4 kleuren

Rol serpentine carnaval 4 kleuren

Rol serpentine carnaval 4 kleuren online kopen deze vrolijk gekleurde van groen, rood, geel en blauw serpentines zijn bijzonder geschikt voor carnaval of andere... Lees meer

623382
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€0,74 € 0,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Rol serpentine carnaval 4 kleuren online kopen deze vrolijk gekleurde van groen, rood, geel en blauw serpentines zijn bijzonder geschikt voor carnaval of andere thema feesten. Jouw feestje wordt nóg leuker met deze 18 rolletjes feestelijke Serpentines carnaval om over de carnavals stoet te gooien of van de praal wagen af te gooien.

Rol serpentine carnaval in de typische carnavals kleuren is maar liefst 4 meter lang en is voorzien van een prachtige  papieren serpentines in 4 carnavals kleuren wat ook nog eens wat makkelijker is op te ruimen als confetti.

Productspecificatie: Serpentine carnaval

  • Verpakking met 1 rol met 18 kleine rolletjes
  • Kleuren: 4 groen, rood, geel en blauw
  • Lengte: 4m
  • Breedte: 0,5 cm
  • Niet brandveilig

Kom voordelig uit met hogere aantal korting:
vanaf 10 stuks = 10% korting
vanaf 50 stuks = 15% korting
vanaf 100 stuks = 20% korting

Goedkope serpentine carnaval kopen in 4 kleuren.

Tip gebruik aanwijzing : haal de rolletjes los van de grote rol brandvertragende serpentine carnaval 4 kleuren zodat je 18 kleine rolletjes heeft vervolgens houd u de binnenkant vast en maak vervolgens een krachtige worp zonder dat u de binnenkant los laat hierdoor rolt het kleine rolletje af en wordt een lange serpentine slinger van 4 meter.

Wil jij bij het carnaval iets speciaal doen gooi de menigte dan eens rijkelijk met onze rolletjes serpentine carnaval als carnaval versiering en combineer deze met de kleurige serpentine of één van onze andere carnaval versiering.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.