Schotse rok voor mannen

Schotse rok voor mannen

Schotse rok voor mannen als een schotse outfit van een rok en muts. Een goedkope Schotse kilt vind je nergens als bij PartyCorner liever een compleet Schots kos... Lees meer

623469
€16,25 € 10,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Schotse rok voor mannen als een schotse outfit van een rok en muts. Een goedkope Schotse kilt vind je nergens als bij PartyCorner liever een compleet Schots kostuum? Bestel hier snel jouw Schotse rok voor mannen met de typische Schotse Schotse ruitje.

Een prachtige Schotse rok voor mannen die als een schotse Highlander verkleed willen gaan. Zoek er een mooie rossige Schotse pruik en een fles Malt Scotch Whisky voel jij je als James Douglas

Productspecificatie: Schotse rok voor mannen 

  • Maat: One size fits most
  • Thema: Schots

Volwassen Schotse rok OSFA

 Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen. Accessoires of aanverwante producten voor Volwassen Schotse rok kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.          

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.