Groene Schotse baret met rossig haar

Groene Schotse baret met rossig haar

Groene Schotse baret met rossig haar met de hoofd maat van 58 cm met Schotse rossig haar is een baret met een traditionele groene ruit . Ga jij naar een schotse... Lees meer

81229001
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,44 € 4,84 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Groene Schotse baret met rossig haar met de hoofd maat van 58 cm met Schotse rossig haar is een baret met een traditionele groene ruit . Ga jij naar een schotse whisky proef avond ga dan in stijl met een schotse kilt en de bekende Schotse baret met rossig haar en niet vergeten jouw doedelzak. zelfs Tony blair heeft een hele verzameling van echte baretten.

Groene Schotse baret met rossig haar

Productspecificatie:

  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zoals op foto
  • Min leeftijd 14 jaar
  • Kleur: rode ruit 
  • Thema: Schots

Traditionele groene schotse baret kopen

Wanneer jij een groene schotse baret gaat kopen denk er dan wel bij dat er in ieder geval een kilt bij hoort Een schotse baret in al eeuwen oud verbonden aan de Schotse Gallische of Keltische tradities van de hingland games met boom stammen gooien doedelzak blazen en whisky drinken maar ook trouwen in een kilt is een fenomeen op zich.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »