Schoenen Gangster Lady

Schoenen Gangster Lady

Maffia of Gangster verkleed kleding en accessoires zijn een geliefd thema op party's en evenementen. Niet alleen bij de heren maar ook bij de dames, om die rede... Lees meer

6291535
€36,75 € 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Maffia of Gangster verkleed kleding en accessoires zijn een geliefd thema op party's en evenementen. Niet alleen bij de heren maar ook bij de dames, om die reden hebben wij schoenen Gangster Lady in ons assortiment.

Vintage plateau schoenen Gangster Lady

Onze zwart-witte maffia pumps met plateau zool en hoge hakken hebben een glanzende laklaag, de hoge hak van circa 10 cm en plateau zijn zwart, de schoen is wit afgezet met zwarte elementen en heeft een vetersluiting. In tegenstelling tot naaldhakken geven de hoge hakken van schoenen Gangster Lady meer stabiliteit en comfort, maar net als bij de naaldhakken blijft het een sexy model.

Productspecificaties
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: zwart-Wit
  • Maat: 37 / 38 / 39 / 40 / 41
  • Hak hoogte: ±10 cm

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.