Schoenen Flapper - met franje en hoge hakken

Schoenen Flapper - met franje en hoge hakken

Deze retro zwarte schoenen met franje brengen je terug naar de voetmode uit de jaren 20 en 30, de tijd waarin o.a. de charleston dans hoogtij vierde. In die tij... Lees meer

6280456
€41,95 € 27,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze retro zwarte schoenen met franje brengen je terug naar de voetmode uit de jaren 20 en 30, de tijd waarin o.a. de charleston dans hoogtij vierde. In die tijd flaneerde de dames met hun flapper jurkjes over de dansvloer.

High heels Flapper schoenen

Het lopen op hoge hakken maakt een dame gracieus. Schoenen Flapper met hoge hakken is een sierlijk model, met haar franje en namaak briljanten is dit een bijzondere High Heels. PartyCorner heeft diverse mooie Charleston en flapper jurken om bij deze prachtige schoenen te dragen, maar misschien heb je zelf nog een mooi exemplaar hangen om met schoenen Flapper te combineren voor jouw Charleston outfit.

Productspecificaties
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Zwart
  • Maat: 37 t/m 41

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.