Schoenen Disco - Rood met hoge hakken

Schoenen Disco - Rood met hoge hakken

In 1981 werden in 'Hoge hakken, echte liefde' — een Nederlandse film van Dimitri Frenkel Frank met in de hoofdrolllen Rijk de Gooyer en Monique van de Ven — ook... Lees meer

6291058
€39,95 € 31,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In 1981 werden in 'Hoge hakken, echte liefde' — een Nederlandse film van Dimitri Frenkel Frank met in de hoofdrolllen Rijk de Gooyer en Monique van de Ven — ook al van die sexy rode hoge hakken gedragen, net zoals onze schoenen Disco Rood met hoge hakken.

Schoenen Disco met plateau

Onze rode Disco pumps met plateau zool en hoge hakken hebben een glanzende laklaag, de hoge hak van circa 10 cm en plateau zijn in de zelfde kleur als de schoen uitgevoerd. Tevens zit er een riempje met gesp-sluiting op voor extra comfort. Schoenen Disco hebben hun naam verkregen omdat ze graag door de dames op de discovloer worden gedragen. In tegenstelling tot de naaldhakken geven de hoge hakken van schoenen Disco namelijk meer stabiliteit en comfort, maar net als bij de naaldhakken blijven het sexy schoenen.

Productspecificaties
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Rood
  • Maat: 37 / 38 / 39 / 40 / 41

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.