Schoenen Allure - zilver met hoge hakken

Schoenen Allure - zilver met hoge hakken

Als je kiest voor een kostuum met allure, vol glitter en glamour, dan kun je daarbij niet een paar stijlloze schoenen dragen. Daarom hebben wij van PartyCorner ... Lees meer

6277732
Neem contact op voor de levertijd
€43,75 € 28,45 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als je kiest voor een kostuum met allure, vol glitter en glamour, dan kun je daarbij niet een paar stijlloze schoenen dragen. Daarom hebben wij van PartyCorner schoenen Allure in het assortiment opgenomen in zilver en goud. Schoenen Allure zijn pumps met hoge hakken.

Zilveren glitter pumps met Allure

Meer vrouwen kiezen voor zilverkleurige pumps bij bijvoorbeeld een flapperjurk. Zilver is erg mooi te combineren met bijvoorbeeld rood of wit. Een paar zilveren pumps zullen je outfit nog meer laten opvallen. Zilveren schoenen Allure zijn echter niet heel eenvoudig te vinden, maar bij ons kun je ze simpel en snel bestellen.

Productspecificaties

  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Zilver
  • Maat: 37 t/m 41
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.