Aqua Face- And Body Paint 16 Gram Helrood

Aqua Face- And Body Paint 16 Gram Helrood

Deze zeer populaire waterschmink of body-paint werkt als waterverf en is daarom zonder al teveel ervaring op grimegebied door iedereen te gebruiken voor het al ... Lees meer

1357316
€7,00 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze zeer populaire waterschmink of body-paint werkt als waterverf en is daarom zonder al teveel ervaring op grimegebied door iedereen te gebruiken voor het al gauw verkrijgen van doeltreffende huidsbeschilderingen.
De in een compacte massa in dozen geperste make-up is volkomen vetvrij en moet met behulp van een vochtig gemaakt sponsje of penseel met niet al teveel water aangemengd worden.
Snel en gelijkmatig uitgestreken op de huid geeft het na droging een mat intensief kleureffect, wat nagenoegen niet afgeeft.

De kleuren zijn onderling mengbaar en gemakkelijk met water en zeep of met cleansing-creme afschminkbaar.

Dit Hoogwaardige Schmink kunt u online bestellen via onze webshop. Met een snelle levering sturen wij dit schmink naar u thuis, indien op voorraad. Party Corner, de grootste on-line feestwinkel van Nederland voor alle feest versiering en accessoires.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.