Schedel masker soldaat

Schedel masker soldaat

Dit Schedel masker soldaat is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd.... Lees meer

12864183
€16,95 € 13,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Schedel masker soldaat is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en toch uniek design van dit schedel masker soldaat.

Productspecificatie: Latex Schedel masker soldaat

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: wit met groen
  • Aanbevolen leeftijd is 14 en ouder

Schedel skelet masker van een soldaat

De Schedel skelet masker van soldaat is een echte topper binnen PartyCorner. Je kunt deze horror soldaten masker vrijwel naar elk verkleedfeestje dragen! Schedel skelet masker van een soldaat wordt geheel over het hoofd gedragen. Dit horror-masker niet gebruiken als je gevoelig bent voor natuurlijke rubber latex, het dragen van het horror-masker kan een allergische reactie veroorzaken.
De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.