Schedel dolk ketting kopen

Schedel dolk ketting kopen

Maak jouw outfit compleet met deze schedel dolk ketting ook wel Ketting Skull daggergenoemd. De ketting is een prachtig sieraad voor de dames om jouw outfit net... Lees meer

53184293
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Maak jouw outfit compleet met deze schedel dolk ketting ook wel Ketting Skull daggergenoemd. De ketting is een prachtig sieraad voor de dames om jouw outfit net nog iets beter te maken. Gemaakt van metaal en andere fijne materialen.

Deze schedel dolk ketting ketting is voorzien van sierlijke decoraties en glimt mooi. Het ontwerp van de doodskop is het echte stoere piraten symbool.

Productspecificaties: Schedel dolk ketting

  •     Bestaat uit: 50% Zink 42% ijzer en 8% Agriel
  •     Ketting: 80 cm
  •     Thema ketting

Goedkope Schedel dolk ketting online kopen.

Deze schedel dolk ketting is voor de dames die willen genieten van een mooie ketting voor verkleed partijen. Met onze mooie doodskop ketting maakt het niet uit of je nou specifiek een piraat wil zijn je kan de ketting ook gewoon mooi vinden en combineren met andere outfits. Bekijk deze outfits online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.