Rozen diadeem met spinnen

Rozen diadeem met spinnen

Halloween Rozen diadeem met spinnen! De mensen met angst voor spinnen (arachnefobia) zullen schreeuwen om hulp bij het zien van deze rozen diadeem met spinnen. ... Lees meer

52998833
€7,50 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Halloween Rozen diadeem met spinnen! De mensen met angst voor spinnen (arachnefobia) zullen schreeuwen om hulp bij het zien van deze rozen diadeem met spinnen. De 2 zwarte en 2 pink rozen zijn bewoond door zwarte en zilver kleurige nep spinnen en zijn een sieraad voor elk kleur haar.

Deze gekleurde Halloween Rozen diadeem met spinnen kopen met een angstaanjagend uiterlijk wat zeker zal passen als Haaraccessoire bij je los hangende haren tijdens het horror kostuum of Halloween jurkje.

Productspecificatie: Rozen diadeem met spinnen

  •     Materiaal: kunststof diadeem
  •     Kunststof spin van 5cm groot
  •     Kleur: zwart en pink kleurige rozen
  •     Details: diadeem met rozen er op gemonteerd
  •     Geschikt voor: Halloween/ griezel thema

Het Rozen diadeem met spinnen combineren.


Wij van PartyCorner verkopen ook bijpassende griezel jurkjes in vele varianten, zwarte laarzen en wat al niet meer in onze Halloween collectie 2017. Kon naar de grootste feestwinkel van Noord-Holland hier kun je de gehele collectie zien. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam Waar kan je Rozen diadeem met spinnen kan passen.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.