Roze Venetiaans masker

Roze Venetiaans masker

Een mooi Roze Venetiaans maskeris net als de andere kleuren nu verkrijgbaar bij PartyCorner online. Deze maskers zijn een MUST have tijdens een thema feest en z... Lees meer

51785735
Neem contact op voor de levertijd
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een mooi Roze Venetiaans maskeris net als de andere kleuren nu verkrijgbaar bij PartyCorner online. Deze maskers zijn een MUST have tijdens een thema feest en zijn te combineren met andere verkleed artikelen bij PartyCorner om zo jouw perfecte outfit samen te stellen.

Roze Venetiaans masker voor een thema feest.

Dit masker is perfect voor de dames die een elegant oogmasker willen kopen voor een mysterieus gemaskerde bal of thema feest. Ladies zorgen dat haar sexy outfit compleet is maar wel incognito verschijnen met dit Roze Venetiaans masker.

Productspecificatie: Roze Venetiaans masker
  •     Kleuren: zoals op foto
  •     Bestelbaar in: maat one size fis all
  •     Materiaal: hard kunststof
  •     Leeftijd advies: vanaf 14 jaar

Dames Roze Venetiaans masker kopen.

Dit Venetiaans oogmasker is gemaakt van voorgevormd hard kunststof met aan beide zijde een band zodat deze voor iedereen in de juiste maat is. Ook rond de ogen van dit gezicht masker zijn pailletten aangebracht die de contouren van je ogen benadrukken. De spannende roze en wit kleur combinatie maakt dit dames Venetiaanse Oogmasker met veren stijlvol en compleet.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.