Roze sjaal

Roze sjaal

Roze sjaal is een doorzichtige dames sjaal in de kleur neon roze ook wel Sjaal See-through neon roze genoemd. Deze roze sjaal heeft een linnen structuur maar is... Lees meer

20997662
Neem contact op voor de levertijd
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Roze sjaal is een doorzichtige dames sjaal in de kleur neon roze ook wel Sjaal See-through neon roze genoemd. Deze roze sjaal heeft een linnen structuur maar is van 100% polyester, 160x27 cm groot. De roze sjaal is ook nog in vijf andere kleuren leverbaar zodat je altijd kunt afwisselen. Gebruik de roze sjaal ook eens als heup sjaal tijdens je buikdans of als sharon rokje tijdens je Hawaii feest.

Productspecificatie Roze sjaal
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: neon roze
  • Lengte: 160 x 27
  • Thema: Hawaii of strand thema, carnaval, beroepen
  • Verkrijgbaar in vijf andere kleuren: oranje, geel, groen, wit en zwart

Styling tips van onze dames sjaals

De roze sjaal kun je op verschillende manieren stylen, twee voorbeelden worden al op de afbeelding weergegeven, namelijk om de roze sjaal op een elegante manier om je nek te doen of door de sjaal over je schouder te doen.
Ook heeft PartyCorner andere tips die jij kunt gebruiken om de roze sjaal te stylen met jouw outfit. Bijvoorbeeld door de sjaal als haaraccessoire te gebruiken, dit kun je doen door de sjaal op te vouwen zodat het minder breed is en het dan om je hoofd te binden. Ook kun je de roze sjaal om je heup knopen voor het Hawaii thema.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.