Roze kralen ketting kopen

Roze kralen ketting kopen

Deze roze kralen ketting​ is 40 cm lang en met deze glimmende​ kunststof kralen geregen. De glimmende roze lagen van deze kralenkettingen zijn kleur vast en zij... Lees meer

58876340
Neem contact op voor de levertijd
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze roze kralen ketting​ is 40 cm lang en met deze glimmende​ kunststof kralen geregen. De glimmende roze lagen van deze kralenkettingen zijn kleur vast en zijn in 12 verschillende kleuren leverbaar. Daardoor is deze ketting erg leuk om jouw kostuum compleet te maken en er een leuk feest van te maken.

Productspecificatie: roze kralen ketting​

  • Kleur: Roze (zie afbeelding)
  • Lengte: 40 cm
  • Materiaal: Kunststof

Leuke roze kralen ketting​ online kopen.

Deze roze kralen ketting​ vind je samen met andere kleding en accessoires van vele thema's voor Carnaval, Halloween of een ander thema bij Partycorner, combineer verschillende outfits en accessoires uit ons grote assortiment en maak jou unieke outfit. Bestel de kralen ketting online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.