Roze Flamingo bril

Roze Flamingo bril

Op zoek naar een opvallende accessoire? De Roze Flamingo bril is dan een ideale accessoire voor jou. De Roze Flamingo bril is een bril waarvan beide brilglazen ... Lees meer

20991930
Neem contact op voor de levertijd
€5,12 € 3,32 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een opvallende accessoire? De Roze Flamingo bril is dan een ideale accessoire voor jou. De Roze Flamingo bril is een bril waarvan beide brilglazen in flamingo vorm zijn en boven de bril de flamingo koppen bij elkaar komen. Ook is de Roze Flamingo bril gedetailleerd waardoor je echt de gezichten van de flamingo's ziet op de bril, wat de feestbril bijzonder maakt.

Onze Roze Flamingo bril is voorzien van een UV 400 protection certificaat.

Productspecificatie Roze Flamingo bril

  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: roze met donkere glazen
  • Thema: carnaval, hot in pink, dieren

Roze Flamingo bril kopen

Roze Flamingo bril is een coole accessoire die gelijk opvalt door de flamingo details, wat de bril speciaal maakt. Deze Roze Flamingo bril fleurt jouw outfit direct op. Wil jij jouw look compleet maken? Dan kun jij de Roze Flamingo bril kopen bij PartyCorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.