Roze fee kostuum kopen

Roze fee kostuum kopen

Draag dit leuke roze fee kostuum naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het roze fee kostuum bestaat uit d... Lees meer

59339609
€32,50 € 28,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag dit leuke roze fee kostuum naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het roze fee kostuum bestaat uit de jurk met vleugels en leuke haarband. De pruik is niet bij begrepen maar wel los verkrijgbaar. De outfit is beschikbaar in grote maat XL. Maar er zijn ook XS/S en M/L varianten verkrijgbaar. Combineer ons Roze fee kostuum ook met leuke accessoires voor een unieke look.  

Productspecificaties: Roze fee kostuum

  • Kleur: roze, groen (zie afbeelding)
  • Maten: XS/S, M/L en XL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bevat: jurk met vleugels en haarband

Roze fee kostuum​ online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit roze fee kostuum, combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel het leuke roze fee kostuum​​ online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.