Helium roze cijfer ballonnen 21

Helium roze cijfer ballonnen 21

Helium roze cijfer ballonnen 21 bekijken! Deze cijfer ballonnen roze 21 van 86 cm bestaan uit een losse roze helium ballon cijfer één en een nul. Onze roze fol... Lees meer

91903639
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€16,95 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Helium roze cijfer ballonnen 21 bekijken! Deze cijfer ballonnen roze 21 van 86 cm bestaan uit een losse roze helium ballon cijfer één en een nul.

Onze roze folie ballonnen cijfers 21 kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven, of op te sturen door deze te verzenden.

Waar kan je Helium roze cijfer ballonnen bekijken

Partycorner heeft een uitgebreide collectie aan opblaasbare folie cijfers in diverse grootte en kleuren.

Als u pink roze folie cijfer ballonnen 21 kopen gaat, let op, vul de ballon cijfer alleen met helium of alleen met lucht. Alleen de ballonnen gevuld met helium kunnen zweven.

Helium roze cijfer ballonnen 21

Productspecificatie:

  • Vorm: Cijfer 2 en 1
  • Kleur: pink roze
  • Aantal: per stuk
  • Afmeting: 86 cm
  • Levering: Leeg of gevuld met helium
  • Accessoires: gewichtje extra te bestellen
  • via pakketservice

Helium roze folie ballonnen cijfers 21

Bij een juiste helium vulling van een cijfer ballonnen 2 en 1 onder normale condities hebben deze ballonnen cijfers globaal 8 dagen zweef garantie.

Dit geeft uiteraard geen 100% garantie doordat weersomstandigheden van belang zijn en elke Folie Ballon Cijfers verschillend van grootte kan zijn.

Roze folie ballonnen cijfers 21 en alle andere cijfers zijn te gebruiken als verjaardag ballonnen om te combineren met andere cijfers en letters.

Gebruik cijfer ballonnen roze om een combinatie te maken.

Zo kunt u zelf met de roze cijfers elk getal maken die u nodig zou hebben voor bijvoorbeeld een jubileum of als verjaardag ballonnen.

Er zijn meerdere mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om met fuchsia ballonnen cijfers te decoreren en er een leuk feest van te maken.

Deze cijfers ballonnen roze kunnen worden gevuld met helium maar kunnen derhalve niet via pakketservice worden geretourneerd.

Als deze pink roze folie ballon vorm cijfers 2 en 1 gevuld zijn met helium, krimpen deze bij koude temperatuur en zettten deze bij warmte weer uit.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »