Roze cancan jurk

Roze cancan jurk

Draag deze leuke Roze cancan jurk​ naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of het toppers feest. De Roze cancan jurk​​​ bestaat uit de jurk... Lees meer

59221004
€28,95 € 23,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag deze leuke Roze cancan jurk​ naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of het toppers feest. De Roze cancan jurk​​​ bestaat uit de jurk. Voor het compleet maken van de outfit zijn de losse accessoires verkrijgbaar. De outfit is beschikbaar in grote maat XXL. Maar er zijn ook XS/S, M/L en XL varianten verkrijgbaar. De mooie afwerkingen van deze Roze cancan jurk is super om te dragen voor een western party of een country westernfeest al de accessoires zijn apart bestelbaar.

Productspecificaties: Roze cancan jurk

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maten: XS/S, M/L, XL en XXL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bevat: Jurk

Roze cancan jurk​​​ online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals deze Roze cancan jurk​, combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel het leuke Roze cancan jurk​ online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.