Roze Blanco ster folie ballon

Roze Blanco ster folie ballon

Folie ballonnen hebben een langere levensduur dan latex ballonnen. Het verschil van een folie ballon tot een latex ballon is dat de folie ballon groen een aanta... Lees meer

17987358
€ 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Folie ballonnen hebben een langere levensduur dan latex ballonnen. Het verschil van een folie ballon tot een latex ballon is dat de folie ballon groen een aantal dagen blijft zweven. Bij PartyCorner is het ook mogelijk om alle vorm folie ballonnen per stuk te laten bedrukken. Bekijk onze aanbieding verder op onze site.

Waar kan ik een folie ballon laten vullen met helium

Anagram roze Blanco ster folie ballon van 45 cm wordt leeg geleverd. Ook kun je deze ballon bij PartyCorner met helium gas laten vullen, of koop onze wegwerp helium tank zodat je deze roze blanco ster folie ballon op elk gewenst moment kunt vullen. Bekijk onze uitgebreide folie ballonnen en helium assortiment voor meer opties. De kleur kan licht afwijken van het origineel.

Het bedrukken van een roze ster folie ballon 

Het bedrukken van een lavendel ster folie ballon ? Ook dat kun je bij PartyCorner laten doen. Bekijk de gerelateerde producten en kies je gewenste tekst. Wij zullen ervoor dat dat je ballon bedrukt en geleverd word met jouw persoonlijke tekst. Dit is een leuk cadeau om te geven en te krijgen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.