Roze afro pruik

Roze afro pruik

Op zoek naar een opvallende pruik voor een themafeest? Zoek dan niet langer. Partycorner heeft de Roze afro pruik voor elk feestbeest! Een afro pruik op zich is... Lees meer

623532
€10,50 € 6,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een opvallende pruik voor een themafeest? Zoek dan niet langer. Partycorner heeft de Roze afro pruik voor elk feestbeest! Een afro pruik op zich is al een echte eyecatcher. Een Roze afro pruik al helemaal! Carnaval, verkleedfeestjes of themafeesten, het maakt niet uit, de roze afro pruik is een echte must have voor elke party animal.  De Roze afro pruik is ook geschikt voor de Toppers in concert 2018 Pretty in Pink Circus Edition

Productspecificatie: Roze afro pruik

  • Kleur: roze
  • Soort: afro pruik
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: kort
  • Thema: toppers 2018, disco, films en sterren

Toppers 2018

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2018. Dit jaar is het thema Toppers 2018 Pretty in Pink Circus Edition met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal pink gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Roze afro pruik kopen

Wil jij ook een super outfit voor de Toppers 2018 of een ander themafeest? Dan kun jij de Roze afro pruik kopen bij PartyCorner en combineren met allerlei andere accessoires die ook op onze webshop verkrijgbaar zijn in verschillende thema's. Met de Roze afro pruik heb je al een veelzijdige accessoire die je vaker kunt gebruiken voor diverse thema's.

 

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.