Roodkapje kostuum online kopen

Roodkapje kostuum online kopen

Draag dit leuke Roodkapje kostuum naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het Roodkapje kostuum bestaat uit... Lees meer

59225354
€27,50 € 26,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag dit leuke Roodkapje kostuum naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het Roodkapje kostuum bestaat uit de jurk en cap. Deze zijn niet bij begrepen maar wel los verkrijgbaar. De outfit is beschikbaar in grote maat XXL. Maar er zijn ook XS/S, M/L en XL varianten verkrijgbaar. Combineer het Roodkapje kostuum ook met leuke accessoires voor een unieke look.

Productspecificaties: Roodkapje kostuum

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maten: XS/S, M/L, XL en XXL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bevat: jurk en cap over het hoofd

Roodkapje kostuum online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit Roodkapje kostuum, combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel het leuke Roodkapje kostuum online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.