Rood zwarte cape met capuchon

Rood zwarte cape met capuchon

Deze mysterieuze Rood zwarte cape met capuchon kan worden gebruikt voor verschillende soorten feesten, bijvoorbeeld een Halloween feest, een cosplay of andere v... Lees meer

56170451
Neem contact op voor de levertijd
€27,48 € 17,85 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze mysterieuze Rood zwarte cape met capuchon kan worden gebruikt voor verschillende soorten feesten, bijvoorbeeld een Halloween feest, een cosplay of andere verkleed gelegenheid. Je zal mysterieus lijken en mensen geheid kippenvel geven.

Productspecificaties: Rood zwarte cape mat capuchon

  • Bestaat uit: cape met capuchon
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: lengte 170cm
  • Kleur: Zwart met Rood (tweekleurig) 
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Rood zwarte cape met capuchon online bestellen

De Rood zwarte cape met capuchon is gemaakt van 100% polyester stof. Deze tweekleurige cape is een rijke aanvulling aan bijna elke Halloween outfit. En is geschikt voor zowel dames als heren. De cape heeft een lengte van 170cm en valt ruim boven de enkels. Let op!!!! De lengte van de cape is natuurlijk afhankelijk van je lichaamslengte. Wil je de cape komen bekijken? kom dan een keer langs in onze winkel in het centrum van Zaandam.

 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.