Rood venetiaans oogmasker

Rood venetiaans oogmasker

In een meerdere kleuren is dit rood Venetiaans oogmasker dames ook wel Oogmasker Venice glitter promo genoemd. Het is een Venetiaans oogmasker met prachtige roo... Lees meer

51784952
Neem contact op voor de levertijd
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In een meerdere kleuren is dit rood Venetiaans oogmasker dames ook wel Oogmasker Venice glitter promo genoemd. Het is een Venetiaans oogmasker met prachtige rood en goud kleurige details van een sierlijke versiering. De symboliseert van eeuwen oude Italiaanse rode Venetiaans oogmasker is in zijn totale afwerking weergaloos.

De basis van het rood Venetiaans oogmasker dames is wondermooi, Aan een kant is het masker in de vorm van rode kleuren van licht naar donker rood. De gehele omtrek van dit rood Venetiaans oogmasker dames is met goudkleurige applicatie afgewerkt.

Bestel bij PartyCorner dit rood Venetiaans oogmasker dames online of kom deze kopen in onze winkel in het centrum Zaandam.

Het rood Venetiaans oogmasker dames is gemakkelijk vast te maken door lint aan weerszijde van het masker die naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een knoopof strik.

Produktinformatie: rood Venetiaans oogmasker dames

  •     Materiaal:voorgevormde kunststof
  •     Kleur: rood met gouden details
  •     Maat: one size fits most
  •     Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

rood Venetiaans oogmasker dames ook met een zwanen look

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's. Bekijk ook het voorgevormde gedeeltelijk transparant rood Venetiaanse oogmasker met een zwanen look. Het is versiert met een kleine zwaan rond de ogen. Ook aan dit rood Venetiaans oogmasker dames met prachtige veer hangt een mysterieuze sfeer.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.