Romeinse sandalen Gladiator - met spiraalvormige beenriem

Romeinse sandalen Gladiator - met spiraalvormige beenriem

Misschien wel de zomerhit van 2014 Romeinse sandalen, in Amerika worden ze al regelmatig gespot bij bekende acteurs en actrices. Word deze trend ook in Nederlan... Lees meer

6060443
€35,95 € 28,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Misschien wel de zomerhit van 2014 Romeinse sandalen, in Amerika worden ze al regelmatig gespot bij bekende acteurs en actrices. Word deze trend ook in Nederland voortgezet?

Wij hebben de Romeinse sandalen Gladiator met spiraalvormige beenriem — zie foto — in ons assortiment opgenomen. Deze prachtige sandalen staan goed bij onze Romeinse verkleed-kleding zoals kostuum Farao Imhotep.

Authentiek lijkende Romeinse sandalen Gladiator

Een sandaal is een zeer oud type schoeisel, onze Romeinse sandalen Gladiator lijken zeer authentiek met hun spiraalvormige riem om de benen. Ben je al in het bezit van een passend kostuum of overweeg je er één aan te schaffen? Bestel dan deze Romeinse sandalen en voel je een echte Gladiator.

Productspecificaties

  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Kunststof
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.