Romeinse sandalen Claudia

Romeinse sandalen Claudia

Misschien wel de zomerhit van 2014 Romeinse sandalen, in Amerika worden ze al regelmatig gespot bij bekende acteurs en actrices. Word deze trend ook in Nederlan... Lees meer

6268645
€36,75 € 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Misschien wel de zomerhit van 2014 Romeinse sandalen, in Amerika worden ze al regelmatig gespot bij bekende acteurs en actrices. Word deze trend ook in Nederland voortgezet?

Wij hebben de Romeinse sandalen Claudia voor dames in ons assortiment opgenomen. Deze prachtige sandalen staan goed bij onze Romeinse verkleed-kleding zoals toga superluxe Medusa.

Authentiek lijkende Romeinse sandalen Claudia

Een sandaal is een zeer oud type schoeisel, onze Romeinse sandalen Claudia lijken zeer authentiek met hun beenriempjes. Ben je al in het bezit van een bijpassend kostuum of overweeg je er één aan te schaffen? Bestel dan deze Romeinse sandalen Claudia om je Romeinse outfit compleet te maken.

Productspecificaties

  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Goud
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.