Rok kostuum jasje roze

Rok kostuum jasje roze

Dit unieke Dames rok kostuum jasje roze in de smoking variant, is een super luxe jasje dat tijdens verschillende gelegenheden of thema feesten gedragen kan word... Lees meer

5148583
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€39,95 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit unieke Dames rok kostuum jasje roze in de smoking variant, is een super luxe jasje dat tijdens verschillende gelegenheden of thema feesten gedragen kan worden.

Het Dames rok kostuum jasje roze leveren wij in verschillende maten en kleuren, voor ieder zijn eigen keuze en is ook nog eens leuk te combineren met andere artikelen.

Ook de leuke accessoires zoals de hoed en staf zijn los verkrijgbaar bij PartyCorner. 

Rok kostuum jasje roze

Productspecificatie: 

  • Maat: 36 t/m 48
  • Kleur: Roze
  • Kleuren verkrijgbaar: 12 verschillende kleuren
  • Type: Zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar

Rok kostuum jasje roze ook wel roze gala jas genoemd 

Het Rok kostuum jasje roze is het chiqueste wat men kan dragen. Het bestaat uit een jas die twee scherpe punten en lange panden bezit,voor zowel heren als dames.

Een rokkostuum ook wel gala jas genoemd wordt veelal gedragen door ,artiesten en dansers, orkestlieden en studenten. Er is in de afgelopen jaren weinig veranderd aan de gala jas.

Het rok kostuum jasje is voorzien van 3 zwarte knopen aan de voorkant en heeft puntige zwarte revers en lange panden aan de achterkant.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.